Aprendre a viure amb nens: Ser per educar (Catalan Edition) por Rebeca Wild

April 3, 2020

Aprendre a viure amb nens: Ser per educar (Catalan Edition) por Rebeca Wild
Titulo del libro : Aprendre a viure amb nens: Ser per educar (Catalan Edition)
Autor : Rebeca Wild
Fecha de lanzamiento : May 20, 2014
Número de páginas : 240
Editor : Herder Editorial

Descargue o lea el libro de Aprendre a viure amb nens: Ser per educar (Catalan Edition) de Rebeca Wild en formato PDF y EPUB. Aquí puedes descargar cualquier libro en formato PDF o Epub gratis. Use el botón disponible en esta página para descargar o leer libros en línea.

La versió en català de Aprender a vivir con niños (també a Herder). Una lectura inspiradora per a pares i mestres que desitgen conèixer millor l''univers del nen i el sentit d'una educació lliure i respectuosa. Perquè nens i adults poden créixer junts.

Cada vegada són més els individus i els grups que s''aventuren a construir noves relacions humanes no caracteritzades per estructures de domini, i nous entorns més propicis per dur a la pràctica aquest ideal. Quan es pren aquest camí i canvia la perspectiva dels adults, sorgeixen una infinitat de preguntes relatives a l''educació dels nens. Ens fixem amb prou atenció en com són aquests en realitat o preferim modelar-los segons els nostres ideals, necessitats i frustracions? Entre aspirar a resoldre tots els problemes del nen o renunciar a oferir-li referents i pautes, hi ha el territori on esdevenen els autèntics processos de desenvolupament. Aquest llibre és una invitació a ocupar aquest espai revisant les nostres pràctiques i actituds, i descobrint que nens i adults poden créixer junts. Rebeca Wild ens mostra a través de la seva experiència com a pedagoga
principis educatius i humans que són fonamentals para
per als nostres temps.